Projecten

Beginnen doen we met twee culinaire projecten: (Junior) National Culinary Team en Jong Keukengeweld. Het (Junior) National Culinary Team is een project van de Flanders Food Faculty, uitgevoerd door Horeca Vlaanderen, met als doelstelling de uitstraling van de Vlaamse keuken wereldwijd versterken door topprestaties na te streven in belangrijke internationale culinaire wedstrijden. Hét collectief van de beste jonge chefs (-30 jaar) van Vlaanderen en Brussel: dat is Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen. 

Wie Vlaamse keuken zegt, zegt goudgele frietjes! Om het vakmanschap van frituristen in ere te houden, riep Horeca Vlaanderen samen met Navefri en Vlaio de erkenning van het vakmanschap van de friturist in het leven: Erkend Friturist.

Tenslotte, om al dat lekkers op ons bord te toveren, hebben we competente werkkrachten nodig. En laat dat nu net één van de grootste uitdagingen van het moment voor de horecasector zijn. Daarom zetten we ons als federatie in voor het traject 'Competentiegedreven ondernemen', oftewel simpelweg ‘competentiechecks’, samen met ondernemersfederatie Unizo en retailbedrijf PMO. Wij leren jou om talent te spotten!

 

Fout | Horeca West-Vlaanderen

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.